Peliautomaatti strategiat, jotka ei toimi

Tässä on muutama strategia, ilmaista pelirahaa ilman talletusta jotka on huomattu olevan voittavia tekniikoita netissä. Osa niistä on selvästi naurettavia ja samalla osa niistä ei ole ollenkaan järkeen käyviä ja kun niitä miettii logiikalla, huomaa ettei ne kannata ollenkaan.

Zig zag systeemi on yksi suosikkini järjettömistä strategioista. Ideana on se, että katsot eri koneiden keloja, yrittäen löytää kuvion. Tarkoituksena on löytää sellainen kone, joka on valmis maksamaan voittoja pian.

Tietenkin heti kun ymmärrät, että symbolit keloissa on vain näön vuoksi, koko strategiassa ei ole järkeä. Peliautomaatit eivät koskaan tule yhtäkkiä valmiiksi maksamaan voittoja. Jokainen pyöräytys on itsenäinen tapahtuma.

Rahanhallinta systeemit ovat usein ylistettyjä tapana varmistaa voittamisen, mutta todellisuus on täysin toinen. Rahanhallinnassa on ideana se, että asetat voitto tavoitteet sekä häviö rajan. Tavoitteena on rajoittaa rahan määrää, jota häviät silloin kun koneet ovat kylmät ja lopettaa pelaamisen silloin kun olet voitolla ja koneet ovat kuumia.