Kuusi loistavaa vinkkiä kuinka selvitä ensimmäisestä kasino vierailusta

Olet siis päättänyt, että nyt kannattaa kokeilla pokeria ja haluat maistaa ison palan pokeripiirakkaa, erityisesti nyt kun partypoker on massiivisesti pinnalla pokeri kuvioissa.

No, voin kertoa, että pokeri aivan kuten Guinness tarvitsee hieman totuttelua. Mutta kuka nyt ei olisi tottunut kyltymättömään Guinnessin makuun? Ja voin luvata, jos annat sille aikaa, tulet myös saamaan sammumattoman janon pokeriin niinkuin minulla. En koskaan uskonut, että voisin pitää sushista: raakaa, limaista kuollutta kalaa joka tuijottaa minua. Mutta nyt et voi pidätellä minua poissa näistä limaisista pikku olioista.

Kun ensimmäisen kerran istut pöydän ääreen, se voi olla erityisen pelottavaa, mutta sen ei tarvitse olla. Pelasit sitten netissä tai livenä, muista aina, että maksat hyvät rahat pelaamisesta ja ansaitset olla siellä yhtä paljon kuin kaikki muutkin. Tulet tekemään virheitä alussa, pelaat silloin kun ei ole vuorosi tai vahingossa mainitset nostaneesi ässän, silloin kun käsi on vielä pelissä. Ja aivan varmasti ihmiset valittavat.